Weboldal készítés

Weboldal készítés menete

Konzultáció, <br/>tervezés1

Konzultáció,
tervezés

Grafikai tervezés, <br/>programozás2

Grafikai tervezés,
programozás

Tesztelés, <br/>élesítés3

Tesztelés,
élesítés

Garancia, support, <br/>keresőoptimalizálás4

Garancia, support,
keresőoptimalizálás

1

Konzultáció, tervezés

Mielőtt hozzáfogunk a weboldal készítés tervezése előtt, fontos tudni a honlap létrehozásának a célját, és ismernünk cégét, cége profilját, tevékenységi körét, hogy minél inkább testre szabott weboldalt készítsünk.

Ehhez nyújt segítséget a „Weboldal készítés kérdőívünk”, melynek kitöltésével tisztázni tudjuk a legszükségesebb kérdéseket már a munka megkezdése előtt. Minél részletesebben megválaszolja a kérdéseket, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

A konzultáció folyamán a több éves szakmai tapasztalat révén szerzett észrevételeinket, ötleteinket is megosztjuk a megrendelővel.


WEBOLDAL KÉSZÍTÉS KÉRDŐÍV

weboldal készítés, megismerés, konzultáció, tervezés


weblap készítés, grafikai tervezés, programozás

2

Grafikai tervezés, programozás

A weboldal készítés árajánlatának elfogadása után megkezdjük a grafikai tervezést, melyek design és szerkezeti megoldásokat is tartalmaznak. Ekkor fontos, hogy minden képi és arculati anyag (pl. logó) rendelkezésünkre álljon.

Lépésenként, minden munkafázisban egyeztetünk az ügyféllel és a véleményezése alapján dolgozunk tovább. Az így kapott elsődleges látványterv után is van még lehetőség módosításra, míg a weblap el nem éri a kívánt formát.

A következő lépés a funkcionális modulok oldalhoz rendelése, ezzel meghatározzuk a honlap szerkezeti felépítését.
Az elfogadott design és struktúra után nincs más hátra, mint felölteni az oldalt tartalommal, melyhez a szöveget szintén a megrendelőtől várjuk.


3

Tesztelés, élesítés

Weboldal átadása előtt teszteljük annak megfelelő működését az ügyféllel együtt. Az esetleges hibákat korrigáljuk, és bemutatjuk a megrendelőnek az adminisztrációs felület használatát.

honlap készítés, tesztelés, élesítés


weboldal készítés, keresőoptimalizálás, weboldal support

4

Garancia, support, keresőoptimalizálás

Átadás után 1 éves garanciát vállalunk az elkészített weboldalra.

A weboldal készítés, majd élesítése után a működés közben felmerülő kérdéseket, fejlesztési ötleteket, frissítéseket, problémákat minden esetben segítünk a megrendelőnek megoldani. Folyamatos üzemeltetési, frissítési, weboldal support szolgáltatással is fordulhat hozzánk bizalommal.

A weboldal készítés, illetve az azzal kapcsolatos munkák ezzel lezárultak, azonban ahhoz, hogy oldala még több látogatót és vásárlót vonzzon, vegye igénybe keresőoptimalizáló szolgáltatásunkat.


WEBOLDAL KARBANTARTÁS KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Kérdése van? Ajánlatot kérne? AJÁNLATKÉRÉS