Weboldal készítés menete

konzultacio
1

Konzultáció,
tervezés

tervezes
2

Grafikai tervezés,
programozás

teszteles
3

Tesztelés,
élesítés

seo
4

Garancia, support,
keresőoptimalizálás

1

Konzultáció, tervezés

Mielőtt hozzáfogunk a weboldal készítés tervezése előtt, fontos tudni a honlap létrehozásának a célját, és ismernünk cégét, cége profilját, tevékenységi körét, hogy minél inkább testre szabott weboldalt készítsünk.

Ehhez nyújt segítséget a „Weboldal készítés kérdőívünk”, melynek kitöltésével tisztázni tudjuk a legszükségesebb kérdéseket már a munka megkezdése előtt. Minél részletesebben megválaszolja a kérdéseket, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

A konzultáció folyamán a több éves szakmai tapasztalat révén szerzett észrevételeinket, ötleteinket is megosztjuk a megrendelővel.


WEBOLDAL KÉSZÍTÉS KÉRDŐÍV

weboldal készítés, megismerés, konzultáció, tervezés


weblap készítés, grafikai tervezés, programozás

2

Grafikai tervezés, programozás

A weboldal készítés árajánlatának elfogadása után megkezdjük a grafikai tervezést, melyek design és szerkezeti megoldásokat is tartalmaznak. Ekkor fontos, hogy minden képi és arculati anyag (pl. logó) rendelkezésünkre álljon.

Lépésenként, minden munkafázisban egyeztetünk az ügyféllel és a véleményezése alapján dolgozunk tovább. Az így kapott elsődleges látványterv után is van még lehetőség módosításra, míg a weblap el nem éri a kívánt formát.

A következő lépés a funkcionális modulok oldalhoz rendelése, ezzel meghatározzuk a honlap szerkezeti felépítését.
Az elfogadott design és struktúra után nincs más hátra, mint felölteni az oldalt tartalommal, melyhez a szöveget szintén a megrendelőtől várjuk.


3

Tesztelés, élesítés

Weboldal átadása előtt teszteljük annak megfelelő működését az ügyféllel együtt. Az esetleges hibákat korrigáljuk, és bemutatjuk a megrendelőnek az adminisztrációs felület használatát.

honlap készítés, tesztelés, élesítés


weboldal készítés, keresőoptimalizálás, weboldal support

4

Garancia, support, keresőoptimalizálás

Átadás után 1 éves garanciát vállalunk az elkészített weboldalra.

A weboldal készítés, majd élesítése után a működés közben felmerülő kérdéseket, fejlesztési ötleteket, frissítéseket, problémákat minden esetben segítünk a megrendelőnek megoldani. Folyamatos üzemeltetési, frissítési, weboldal support szolgáltatással is fordulhat hozzánk bizalommal.

A weboldal készítés, illetve az azzal kapcsolatos munkák ezzel lezárultak, azonban ahhoz, hogy oldala még több látogatót és vásárlót vonzzon, vegye igénybe keresőoptimalizáló szolgáltatásunkat.


WEBOLDAL KARBANTARTÁS KERESŐOPTIMALIZÁLÁS